MEDLEMSSKAB

Klubben blev stiftet den 24. april 1998


ST klubben startede i 1998. Hvis du kører Honda Pan European eller har interessen for samme, og gerne vil finde ligesindede i alle aldre og af begge køn at køre sammen med, få inspiration til ture i ind -og udland, udveksle erfaringer, ruter, campingpladser, hoteller i Europa og resten af verden. Så er du nu på rette sted.


Vil du gerne være med i klubben, SKAL henvendelse ske til kassereren

 

Der er egentlig ikke de store betingelser for at være med, dog er vi en landsdækkende klub der primært kører .....   Honda Pan European  ... men andre mærker er også velkomne.

                                                                                                            

 

Ligesom de fleste andre MC'ister, vil vi hellere bruge tiden på vore motorcykler, end debattere love, vedtægter, økonomi og hvad der nu kan tage tid, nej ! vi vil hellere ud at hygge os sammen  et eller andet sted i Danmark. Eller på tur udenfor landets grænser.


Vi er en gruppe friske mennesker med et genetisk brist for motorcykler. Vi er ikke nogen racerklub, der ligger med fuld kraft i overhalingsbanen. Men kan du lide det gode samvær og hyggelige ture i det grønne, så er Honda ST klub måske noget for dig. Klubmedlemmernes gennemsnitsalder er omkring de 50 år.


Et fast tilholdssted har vi ikke, men mødes rundt om i Danmark til de forskellige arrangementer såsom kaffemøder f.eks. Karoline i Middelfart, Truust kro, Flensborg fjord, åbent hus arrangementer o.s.v. Hvornår disse afholdes kan du bl.a. se i Touring Nyt, samt på forhandlernes hjemmesider.


Klubben afholder 2 faste "private" træf om året, i foråret i anden uge af maj og efteråret i anden uge af september. Træffene arrangeres af medlemmerne.


Klubben er en upolitisk forening.


Et medlemskab koster 200,- kr. som betales ved indmeldelse og det endda i danske. Gælder samtidig med som kontingent for resten af året.Herefter årlig kontingent som betales i januar måned. Ved manglende indbetaling (senest 28. februar) bortfalder medlemskabet, -og slettes herefter fra medlemslisten. Der udsendes ikke påmindelse eller lign.

I tilfælde af klubbens opløsning tilfalder der ikke det enkelte medlem nogen af klubbens midler. Disse tilgår til en Dansk hjælpeorganisation, f.eks. Julemærkehjemmet i Kollund eller noget tilsvarende. Midler skal bruges i Danmark. Bestyrelsen træffer afgørelsen om hvorledes fordeling skal finde sted.


- Man kan sagtens forblive medlem af klubben, selv om man har ikke har MC længere. Normal Kontingent betales på lige fod med andre medlemmer.


- Man kan deltage i klubbens årlige træf, dog kan man ikke deltage i bil på fælles køreture som arrangeres for MC.


- Der kan optages medlemmer der køre på andre MC mærker. "Lovlige ikke larmende MC'er".